Kære Læser

Jeg vil gerne invitere dig indenfor i mit univers.
Såvel mit forfatterunivers som mit personlige univers.
Disse to er nemlig ikke to vidt forskellige størrelser, men glider ofte ind over hinanden. 

Det er min oplevelse, at nogen mener at kende mig
…og det er min overbevisning, at de tager fejl
– ligesom jeg sandsynligvis tager fejl, hvis jeg mener at kende nogen for alvor. 

 

Personligt

Personligt er jeg et yderst privat menneske.
Jeg er introvert af sind og deler mine inderste tanker med meget få.
Her på bloggen vil jeg imidlertid gerne dele min personlige fortælling med dig …
…men hvorfor nu det, når jeg nu forestiller mig at være så privat? 

Tja…
…dels fordi jeg er langt bedre til at udtrykke mig i skrift end i tale – dels fordi jeg oplever mange ting falde på plads, når jeg skriver.
… Og fordi jeg mener, ethvert menneske har sin fortælling – I mange tilfælde en fortælling, der alt for sjældent høres i en alt for hurtig og hæsblæsende verden, hvor fokus ofte er rettet mod hvad et menneske kan fremfor hvad et menneske er.
Det moderne menneske har ofte så travlt, at der ikke levnes megen tid til fordybelse – det er naturligvis en påstand, men ikke desto mindre min overbevisning. Og det er rigtigt ærgerligt, synes jeg.  

Min dagligdag

I min dagligdag er jeg priviligeret med et job, der giver mig mulighed for at lytte til et væld af fortællinger om levede liv. Liv, der ligger langt fra den glansbillede-verden, der glitrer allevegne omkring os, i reklamer og på sociale medier.
Jeg har arbejdet som sygeplejerske i psykiatrien siden 1989 – et arbejde, der har lagt mange brikker til det puslespil, jeg kalder mit liv og beriget mig med en indsigt, jeg nødigt ville have været foruden.
Desforuden har jeg også set – og ser stadig – psykiatrien fra end en anden vinkel end den professionelle.  

Min passion

”At skrive er min sande, livslange kærlighed – den er altid nær, den svigter aldrig og dør aldrig”
Ordene er mine – i al beskedenhed. Det er sådan, det er for mig. Det er min passion, der driver mig til at skrive.
Jeg er optaget af ord. Ord, der danne sætninger, der igen bliver til fortællinger.  

Kvinden i mit liv

Hovedpersonen i min bogserie: 

BEATE SEJER LARSSON 

fylder meget i mit univers. Hun har levet i mig, fra den dag, jeg begyndte at skrive bind 1 i serien – eller længere endnu.
For selv om Beate er en fiktiv karakter, vokset frem af min fantasi, er hun også mig – en afspejling af den, der er mig, i fragmenterede komponenter, hvor nogle træder tydeligere frem end andre. I Tanker, følelser, oplevelser, på godt og ondt. Hun er ikke en kopi, ikke autentisk – men mennesker, der mener at kende mig, ville givetvis kunne lære så meget mere om mig ved at lære Beate at kende.